Hej alle venner

Jeg får en del beskeder fra jer, tak for dem 🙏

Jeg er altså helt OK. Der er intet chokerende for mig i, at gammelmedierne nedgør mig for at svække mine chancer for at blive borgmesterkandidat. Efterhånden er det vel tydeligt for alle, at Fredericia Dagblad ikke ønsker, at jeg vinder det valg. Ligesom det må være tydeligt for alle, at Dagbladet ønsker at skade mit livsværk AVISEN. Intet chok. Sådan har det været siden, jeg købte AVISEN i 2017. Før det, kunne de faktisk godt lide mig. Ja, de lod mig ligefrem skrive artikler i ny og næ i deres udgivelser.

I forhold til politik og visioner, fortsætter jeg med at komme med flere. Det er dér, jeg vil vise, jeg er den rette. For Socialdemokratiet og for Fredericia. Jeg har i den forbindelse bemærket, at et byrådsmedlem gerne vil betro mig en plads blandt landets 179 lovgivere, men ikke en plads som spidskandidat til borgmesterposten. Manglende erfaring er begrundelsen. Det skulle jeg så heller ikke have i forhold til Folketinget? Folk kan heldigvis tænke selv. Det er desuden sundt for demokratiet, at mennesker, der har arbejdet hele deres liv, bruger det som ballast og inspiration til at bringe Fredericia fremad.

Der er rigtig mange af jer, der ved, at jeg har stået bag mange politikere, hjulpet med deres visioner, strategier og planer. En plads i et byråd igennem en årrække kræver virkelig, at man kan komme med noget ekstra, for at blive borgmester. Det ekstra har jeg til gengæld.

Dem, der troede, jeg var gået i flyverskjul, kunne i presselogen søndag se, at det ikke er tilfældet. Det centrale er, at ingen gav udtryk for noget negativt, da jeg stillede op som folketingskandidat for et år siden. Nu er det pludselig et kæmpe problem, hvis der skrives om mig på AVISEN. Fakta er, at der i AVISEN er skrevet meget få artikler om mig, men mange artikler om andre. Der er så medier, der kalder Roger Buch på banen, når de har et budskab, de vil have bekræftet. Men helt ærligt: At sammenligne en lille iværksætter fra Fredericia med Berlusconi er skudt så meget ved siden af. Særligt, når alle øvrige politikere i Fredericia ved, at døren til redaktionen og AVISEN altid er åben, og de altid kan komme i, hvis de lyster. Derudover beder jeg alle huske, at AVISEN får 0,00 kroner i statsstøtte. I øvrigt er AVISEN helt gratis for alle. Gammelmedierne får millioner af kroner, selvom de ikke har mange læsere. Og så skal de læsere tilmed betale ekstra for at læse indholdet. Det er jo tankevækkende.

Jeg har også bemærket kommentarer fra støtter af de øvrige kandidater eller medlemmer af andre politiske partier, der tilsyneladende synes, det er sjovt at ‘like’ opslag, der hænger mig ud eller direkte deler opslagene – med brug af japanske selvmordsreferencer! Fred være med det.

Og så til min Facebook: Mine privatindstillinger er ændret, årsagen er simpel: Jeg finder mig ikke i et utal af hadbeskeder om dagen fra mennesker; nogle fra mennesker, der ikke engang bor her i området. Jeg finder mig heller ikke i de mennesker, der kontakter min familie! Men den pose L-O-R-T kan jeg så delvist takke gammelmedierne for.

Men hold nu op. Jeg er en voksen erhvervsmand, der er klar til at give alt det gode tilbage til Fredericia, som jeg har nydt godt af siden min barndom i Sønderparken, hvor mine søskende og jeg lærte, hvad det vil sige at kræve sin ret og gøre sin pligt. Og respektere andre mennesker.

Derfor har jeg ved alle mine kaffebesøg og på TV rost mine modkandidater. Af den simple årsag: De er gode kandidater og i øvrigt to fine mennesker.

I sidste ende har jeg altid ELSKET Fredericia. Derfor kunne jeg ikke drømme om at kaste byen ud i ballade. Derimod vil jeg inspirere til samarbejde om at udvikle byen, skaffe flere investeringer og dermed skabe flere arbejdspladser for fredericianere, samt skabe et mere solidt grundlag for et bedre børne- og ungeliv og en tryg alderdom i Fredericia. Det kan jeg mærke helt indeni. For jeg er gennem min famlie i daglig kontakt med alle aldersgrupper: Fra mine børn, til min elskede hustru og mine kære søskende samt vores kære forældre.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god aften og en fortsat god vinter(ferie).

De allerbedste hilsener,

Andreas